ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Το ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ του Λάμπαρντ με τους μπλε

Τσέλσι: Το ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ του Λάμπαρντ με τους μπλε
Ο Φρανκ Λάμπαρντ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Απέναντι στην Ρεάλ ο Φρανκ Λάμπαρντ βρέθηκε στον πάγκο της Τσέλσι μόλις για τέταρτη φορά από τότε που ανέλαβε το ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού της, ωστόσο πρόλαβε να γράψει αρνητικό ρεκόρ σε όλη την ιστορία των Λονδρέζων.

Η διοίκηση της Τσέλσι επέλεξε να μην κρατήσει τον Μπρούνο Σάλτορ στο τιμόνι της σε πάνω από ένα ματς, μετά την απόφασή της να απολύσει τον Γκρέιαμ Πότερ, ωστόσο η επιλογή της να πορευτεί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο ρόλο του υπηρεσιακού μέχρι το φινάλε της σεζόν δεν την έχει δικαιώσει.

Τουναντίον, οι μπλε έχουν σκοράρει μόνο μία φορά στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους με τον "Λαμπς" στον πάγκο και μέτρησαν δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Γουλβς και Μπράιτον και ισάριθμες στο Champions League από την Ρεάλ, που τους άφησαν εκτός συνέχειας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αποτελέσματα οδυνηρά, που για τον Φρανκ Λάμπαρντ μάλιστα έφεραν και ένα μαύρο αρνητικό ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος προπονητής στα 118 χρόνια ιστορίας της ομάδας του δυτικού Λονδίνου που άρχισε με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι:

  • 8/4/23 Γουλβς - Τσέλσι 1-0
  • 12/4/23 Ρεάλ - Τσέλσι 2-0
  • 15/4/23 Τσέλσι - Μπράιτον 1-2
  • 18/4/23 Τσέλσι - Ρεάλ 0-2

Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως η Τσέλσι έχασε τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά από τον Νοέμβριο του 1993 ενώ για πρώτη φορά μετά από 1980-81 (21 παιχνίδια τότε), έχει αποτύχει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε 18+ ματς μέσα σε μία σεζόν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ