VIRAL

Τσέλσι: Ο Μιχαΐλο Μούντρικ δέχεται έντονη κριτική για video που φαίνεται να κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο άντρα

Ο Μιχαΐλο Μούντρικ δέχεται έντονες κριτικές στα social media, αφού ανέβασε ένα βίντεο που κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο άνδρα που αθλείται.
Ο Μιχαΐλο Μούντρικ δέχεται έντονες κριτικές στα social media, αφού ανέβασε ένα βίντεο που κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο άνδρα που αθλείται. ©2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μιχαΐλο Μούντρικ δέχεται έντονες κριτικές στα social media, αφού ανέβασε ένα βίντεο που κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο άνδρα που αθλείται.

Ένα video που δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Μιχαΐλο Μούντρικ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έχει γίνει ο λόγος που ο 22χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής δέχεται έντονη κριτική τις τελευταίες μέρες από όσους το έχουν δει.

Το video που ανήρτησε με story στο instagram έδειχνε έναν ηλικιωμένο άνδρα να αθλείται πάνω σε ένα κωπηλατικό μηχάνημα. Πάνω στο σημείο της βερμούδας του συγκεκριμένου άνδρα υπάρχουν pixel, κάτι που υποδηλώνει ότι έχει κατέβει την ώρα που ασκούνταν.

 Ο Μιχαΐλο Μούντρικ ανέβασε ένα βίντεο που κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο άνδρα που αθλείται
Ο Μιχαΐλο Μούντρικ ανέβασε ένα βίντεο που κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο άνδρα που αθλείται PRINT SCREEN


Η απόφαση του Ουκρανού εξτρέμ να ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κατά του ποδοσφαιριστή. Ακόμα, ο Joey Swoll -σύμβουλος θετικότητας στο γυμναστήριο- με ένα δικό του βίντεο στο twitter απευθύνθηκε στον Μούντρικ.

"Βλέπεις λοιπόν αυτόν τον άντρα στο γυμναστήριο, να εργάζεται σκληρά, να προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του, με έναν προπονητή, βρίσκεται σε μία άβολη κατάσταση, εκτεθειμένος και παίρνεις την απόφαση να τραβήξεις βίντεο με σκοπό να τον κοροϊδέψεις δημοσιεύοντάς το τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;"

Συνέχισε λέγοντας: "Είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, παίζεις για την Τσέλσι στην Premier League! Αυτός είναι ο τρόπος που εκπροσωπείς τον εαυτό σου και την ομάδα σου; Θα έπρεπε να ασχολείσαι με τη δική σου δουλειά ή να πεις στον προπονητή του να τον βοηθήσει;"

TAGS VIRAL ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ