ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Εντέν Αζάρ πρότεινε πρώην συμπαίκτη του ως αντικαταστάτη του Ποτσετίνο

Τσέλσι: Ο Εντέν Αζάρ πρότεινε πρώην συμπαίκτη του ως αντικαταστάτη του Ποτσετίνο
(AP Photo/Alastair Grant) (AP PHOTO/ALASTAIR GRANT)

Η Τσέλσι αναζητά καινούριο προπονητή και ο Εντέν Αζάρ θεωρεί πως ένας συμπαίκτης από το παρελθόν του στους Λονδρέζους μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Μαρουρίτσιο Ποτσετίνο δεν παρέμεινε εν τέλει στην Τσέλσι παρά την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων αγωνιστικών και ως εκ τούτου ο σύλλογος αναζητά τον επόμενο τεχνικό που θα επιχειρήσει να βάλει πίσω στις ράγες την ομάδα ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι για την επιστροφή στην κορυφή.

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, όμως ένας πρώην πολυαγαπημένος παίκτης της Τσέλσι, ο Εντέν Αζάρ πρότεινε ο ίδιος ένα πρόσωπο, με το οποίο μάλιστα είχε συνυπάρξει στο παρελθόν στην Αγγλία. Ο λόγος για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος αρχικά ως προπονητής και στην συνέχεια ως βοηθός βοήθησε φέτος την Κόμο να προβιβαστεί στην Serie A.

"Έχω ένα φίλο μου στην Κόμο. Μπορεί να αναλάβει ως πρώτος προπονητής".

Παρόλα αυτά, ο πρώην επιθετικός των Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα διαθέτει ελάχιστη προπονητική εμπειρία, ωστόσο τα πεπραγμένα του Ισπανού αυτή τη χρονιά σε συνδυασμό με την 5ετή παρουσία του στην Τσέλσι στάθηκαν αρκετά για να πειστεί ο Αζάρ.

'Όσον αφορά την αποχώρηση του Ποτσετίνο ο ίδιος δήλωσε: "Ήμουν λίγο λυπημένος, για να είμαι δίκαιος. Νομίζω ότι έκανε σπουδαία δουλειά. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει η Τσέλσι να είναι στην πρώτη τετράδα, αλλά είναι μια μεταβατική σεζόν.

"Είναι σπουδαίος προπονητής. Του εύχομαι καλή τύχη. Ας δούμε ποιος θα είναι εκεί στο μέλλον".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ