NOVA NEWS

Τσέλσι: Ο Ενκουκού υπέγραψε προσύμφωνο και μετακομίζει στο Λονδίνο το επόμενο καλοκαίρι

image
Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού πανηγυρίζει γκολ της Λειψίας στο Europa League κόντρα στην Ρέιντζερς | 5 Μαΐου 2022
Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού πανηγυρίζει γκολ της Λειψίας στο Europa League κόντρα στην Ρέιντζερς | 5 Μαΐου 2022 @2022 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Σύμφωνα με το Athletic, ο Κριστοφέρ Ενκουνκού υπέγραψε προσύμφωνο με την Τσέλσι για να μετακομίσει στο Λονδίνο το επόμενο καλοκαίρι, με τους "μπλε" να έχουν δεσμευτεί να πληρώσουν στη Λειψία κάτι παραπάνω από τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ.

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λειψία τον περασμένο Ιούνιο, υπογράφοντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη Γερμανία.

Σύμφωνα ωστόσο, με το Athletic, το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να τον βρει στο Λονδίνο, αφού υπέγραψε προσύμφωνο με την Τσέλσι για να μετακομίσει στους "μπλε".

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τσέλσι έχει δεσμευτεί να πληρώσει στη Λειψία ένα ποσό μεγαλύτερο από τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου διεθνή, που ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ.

Ο λόγος που ο Ενκουκού θα κοστίσει περισσότερο στους Λονδρέζους, είναι γιατί θέλουν να εξασφαλίσουν εκ των προτέρων την απόκτησή του και να μην περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι που θα τεθεί σε ισχύ η ρήτρα.

Ο 24χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2019, έχει στο ενεργητικό του με τη Λειψία 148 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 55 γκολ και 48 ασίστ.

Εκτός από την πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου στην ιστορία της Λειψίας, ο 24χρονος έφτασε στα ημιτελικά του Champions League (2019/20) και του Europa League (2021/22) με τα ερυθρόλευκα.

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ