ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Χάμιλτον και η Σερίνα Γουίλιαμς έχουν δώσει από 12 εκατ. ευρώ σε fund για την αγορά των μπλε

Ο Λιούις Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον © 2022 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP IMAGES

Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερίνα Γουίλιαμς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μετοχές στην Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με το Sky Sports έχουν ενισχύσει ένα fund, του οποίου ηγείται ο Μάρτιν Μπρόουτον που κατέθεσε πρόταση εξαγοράς των μπλε με 12.000.000 ευρώ.

Ο Σερ Μάρτιν Μπρόουτον είναι ένας εκ των υποψηφίων για την αγορά της Τσέλσι και σύμφωνα με το Sky Sports η προσφορά του έχει ενισχυθεί από τον Λιούις Χάμιλτον και τη Σερίνα Γουίλιαμς, καθώς αμφότεροι έχουν προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του συγκεκριμένου fund.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρτιν Μπρόουτον στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος της Λίβερπουλ, έχοντας δηλώσει ανοικτά ότι είναι υποστηρικτής της Τσέλσι, γλιτώνοντάς την από τη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και την παρέδωσε στην παρούσα διοίκηση των "reds".

Η εμπλοκή των δύο αθλητών προκαλεί έκπληξη, κυρίως από πλευράς Χάμιλτον που έχει δηλώσεις υποστηρικτής της Άρσεναλ, αλλά και οι δύο βρισκόντουσαν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με τους επενδυτές που στηρίζουν τον Μπρόουτον.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ