ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στα ραντάρ της ο Μπέλιγχαμ, 115 εκατομμύρια ευρώ αξιώνει η Ντόρτμουντ

Dortmund's Jude Bellingham, left, challenges for the ball with Manchester City's Rodrigo, right, during the Champions League, first leg, quarterfinal soccer match between Manchester City and Borussia Dortmund at the Etihad stadium in Manchester, Tuesday, April 6, 2021. (AP Photo/Dave Thompson)
Dortmund's Jude Bellingham, left, challenges for the ball with Manchester City's Rodrigo, right, during the Champions League, first leg, quarterfinal soccer match between Manchester City and Borussia Dortmund at the Etihad stadium in Manchester, Tuesday, April 6, 2021. (AP Photo/Dave Thompson) © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Οι εμφανίσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, με την Τσέλσι να γλυκοκοιτάζει για τα καλά την περίπτωσή του.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League, καταφέρνοντας να αποσπάσει τα θετικά σχόλια του Πεπ Γκουαρδιόλα, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Eurosport" για τον 17χρονο Άγγλο μέσο ήδη έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται η Τσέλσι, η οποία θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της, μετά και την αντικατάσταση του Φρανκ Λάμπαρντ από τον Τόμας Τούχελ.

Οι Βεστφαλοί αξιώνουν 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ το ισχύον συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρτμουντ τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπέρμιγχαμ, έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Photo Credits: © 2021 Dave Thompson/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ