ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Νίκη μετά από έναν μήνα, σπάζοντας την κακοδαιμονία του Σεπτεμβρίου

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Αρμάντο Μπρόια
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Αρμάντο Μπρόια 2023 AP IMAGES/KIN CHEUNG

Βάζοντας τέλος στο σερί των τριών αγώνων επιθετικής "ανομβρίας", η Τσέλσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Premier League μετά τις 25 Αυγούστου.

Το πρώτο της τρίποντο μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα πήρε η Τσέλσι, με τον Μούντρικ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ ύστερα από 23 παιχνίδια με την φανέλα των Μπλε, γίνοντας παράλληλα ο 7ος Ουκρανός που σκοράρει στην Premier League. Ρεμπρόφ, Σεφτσένκο, Γιαρμολένκο, Μικολένκο, Ζιντσένκο και Βόρονιν οι άλλοι έξι.

Σε ένα παιχνίδι που ο σύλλογος του Λονδίνου γίνεται -μόλις- η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να φτάσει τις 150 νίκες στα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, η Άρσεναλ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 151 νίκες, τα ρεκόρ δε σταματάνε εκεί.

Ο Ρόμπερτ Σάντσες, καλοκαιρινή μεταγραφή από την Μπράιτον που ήρθε να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Κέπα, κράτησε για τρίτη φορά ανέπαθη την εστία της Τσέλσι, δίνοντάς του την πρωτιά ανάμεσα στους τερματοφύλακες της Premier League με τα περισσότερα clean sheets από την αρχή του πρωταθλήματος.

Μένει να φανεί αν αυτή η νίκη ήταν σημάδι ανάκαμψης για το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ή μια αναλαμπή της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ