ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Μπάσιμο για τον Λάβια, προσφέρει περισσότερα από τη Λίβερπουλ

Ο Ρομέο Λάβια στον αγώνα με την Άρσεναλ
Ο Ρομέο Λάβια στον αγώνα με την Άρσεναλ © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση στη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Λάβια ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ και θέλει να τον αρπάξει από τα χέρια της Λίβερπουλ.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια έχουν παγώσει, αφού απορρίφθηκε η τελευταία πρόταση των κόκκινων ύψους 52 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, η οποία έκανε το δικό της μπάσιμο για να αποσπάσει το "ναι" της Σαουθάμπτον για την απόκτηση του παίκτη.

Οι μπλε προσφέρουν 55 εκατομμύρια ευρώ ένα ποσό το οποίο είναι πιο κοντά στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη και φτάνει τα 58 εκατομμύρια ευρώ (50 εκατομμύρια λίρες).

Η Σαουθάμπτον επιμένει να ζητά το ποσό της ρήτρας για να ανάψει το πράσινο φως για την πώληση του παίκτη και έτσι περιμένουμε να δούμε εάν θα αλλάξει τη στάση της.

Ο 19χρονος Βέλγος αμυντικός μέσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Άντερλεχτ και τον απέκτησε το 2020 η Μάντσεστερ Σίτι. Το καλοκαίρι του 2022 η Σαουθάμπτον τον αγόρασε έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τη φανέλα της έχει μετρήσει ήδη 34 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των μεγαλύτερων ομάδων.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ