ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Θέλει να ανταλλάξει τον Πούλισικ με τον Μαγκουάιρ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ χειροκροτεί τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την Μπράιτον
Ο Χάρι Μαγκουάιρ χειροκροτεί τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την Μπράιτον © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Κριστιάν Πούλισικ ως δανεικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη θέση του να πάρει τον Χάρι Μαγκουάιρ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αν και αρχικά, η Τσέλσι φαινόταν αρνητική, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, για τον δανεισμό του Κριστιάν Πούλισικ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία πιθανή ανταλλαγή επαναφέρει την περίπτωση στο τραπέζι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι Λονδρέζοι φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν στη Γιουνάιτεντ τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό και να πάρουν τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ έχει κάνει ένα άσχημο ξεκίνημα στην Premier League, με τον αρχηγό των κόκκινων διαβόλων να είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα". Η κακή εικόνα στα δύο πρώτα ματς της σεζόν είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τον Ολλανδό τεχνικό να προβεί σε αλλαγές στην ομάδα.

Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα της αβεβαιότητας, η Τσέλσι θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, αν και για τους "μπλε" εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα ο Γουέσλι Φοφανά της Λέστερ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ