ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Ο Κουλιμπαλί περνάει από ιατρικά την Πέμπτη και ταξιδεύει στις ΗΠΑ

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 SUNDAY ALAMBA/AP IMAGES

Η μεταγραφή του Καλιντού Κουλιμπαλί κλείδωσε για την Τσέλσι, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να φτάνει στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης και να αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη πριν ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Νάπολι.

Η Τσέλσι δέχτηκε δύο ισχυρά πλήγματα στην καρδιά της άμυνάς της, με τους Ρίντιγκερ και Κρίστενσεν να επιλέγουν τα δύο μεγαθήρια της Ισπανίας για να συνεχίσουν την καριέρα τους (στην Ρεάλ ο Γερμανος, στην Μπαρτσελόνα ο Δανός) και τώρα είναι η σειρά της για... ρελάνς.

Η πρώτη της μάλιστα απάντηση όσον αφορά στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της είναι εκκωφαντική, με τους μπλε να έρχονται σε συμφωνία με την Νάπολι για τον Καλιντού Κουλιμπαλί προσφέροντας 40 εκατομμύρια στους παρτενοπέι και τετραετές συμβόλαιο στον ίδιο με ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ (η Νάπολι τού έδινε 6 εκατομμύρια το χρόνο για να ανανεώσει).

Ο 31χρονος στόπερ της εθνικής Σενεγάλης μπήκε το βράδυ της Τετάρτης σε αεροπλάνο που τον πήγε από το Μιλάνο στο Λονδίνο και πλέον είναι ζήτημα χρόνου για να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, την Πέμπτη (14/7) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει ενώ το πιθανότερο είναι να μπει ξανά σε αεροπλάνο την Παρασκευή (15/7) με προορισμό αυτή τη φορά το Λος Άντζελες για να συναντηθεί με τους νέους συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ