ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι στο Europa League
Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι στο Europa League © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στο Λονδίνο, αλλά στην μπλε πλευρά του, αφού η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στην Premier League και το Λονδίνο μόλις έξι μήνες έπειτα από την αποχώρησή του. Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Γκαμπονέζο επιθετικό, που αφήνει την Μπαρτσελόνα ύστερα από μισή σεζόν και 13 γκολ.

Οι Καταλανοί τα βρήκαν με τους "μπλε", οι οποίοι αναζητούσαν επιθετικό ύστερα από την πώληση του Τίμο Βέρνερ στη Λειψία και το δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ. Την ίδια στιγμή, οι "μπλαουγκράνα" έπρεπε να αφήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ να αποχωρήσει για να εξοικονομήσουν χρήματα και η Τσέλσι προσέφερε την ευκαιρία, προσφέροντας 12.000.000 ευρώ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ επιστρέφει στην Αγγλία όπου βρέθηκε πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2018, όταν η Άρσεναλ τον αγόρασε από την Ντόρτμουντ για 63.750.000 ευρώ. Τέσσερα χρόνια και 92 γκολ σε 163 αγώνες αργότερα έφυγε για την Ισπανία λόγω των κακών σχέσεών του με τον Μικέλ Αρτέτα και τώρα επιστρέφει στην αγγλική πρωτεύουσα, αλλά σε διαφορετική ομάδα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ