ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στους "μπλε"

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ για το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Βασικός ο Τσιμίκας για τους "Reds".

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι σε κρίσιμη αναμέτρηση στο Στάμφορντ Μπριτζ (02/01, 18:30, COSMOTE Sport1 και Live SPORT24) για την 21η αγωνιστική της Premier League, με τον Γιούργκν Κλοπ να παρατάσσει την ενδεκάδα των "Reds", με τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Νωρίτερα οι "Reds" ανακοίνωσαν ότι έμειναν εκτός οι Άλισον, Φιρμίνο και Μάτιπ, λόγω αμφίβολων τεστ για τον κορονοϊό.

Από την άλλη πλευρά ο Τούχελ παρατάσσει την Τσέλσι με το κλασικό σύστημα που παρατάσσει τους "μπλε" το 3-4-3 και χωρίς καθαρόαιμο φορ, λόγω της απουσίας του Λουκάκου. Από εκεί και πέρα, ο Άρνολντ έφτασε τις 200 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ, όντας ο τέταρτος νεότερος ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει, ενώ ο Φαμπίνιο έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Premier League.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Άρνολντ, Κονάτε, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Χέμτερσον, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Ζότα.

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Μεντί, Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβασιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Χάβερτς, Πούλισιτς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ