LEAGUE CUP

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Ο Τούχελ έβαλε τον Κέπα για τα πέναλτι και ο Ισπανός έχασε το 11ο, δίνοντας το τρόπαιο στη Λίβερπουλ

Ο Κέπα μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ για τον τελικό του Λιγκ Καπ
Ο Κέπα μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ για τον τελικό του Λιγκ Καπ @ 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Κέπα πέρασε αλλαγή στο 120' αντί του Εντουάρ Μεντί, προκειμένου να υπερασπιστεί την εστία των πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο ο Ισπανός κίπερ αστόχησε στο 11ο πέναλτι και οι "reds" κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ο Τόμας Τούχελ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κέπα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της παράτασης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, αντικαθιστώντας τον Μεντί. Το ίδιο είχε κάνει ο Γερμανός τεχνικός και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup, στο οποίο πέρασε τον Κέπα και κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο αυτή τη φορά ο Ισπανός κίπερ των Λονδρέζων ήταν μοιραίος, καθώς αστόχησε στο 11ο πέναλτι της Τσέλσι, με τη Λίβερπουλ να κατακτά το τρόπαιο. Πριν το άστοχο χτύπημα του Κέπα, ο Κέλεχερ είχε αναλάβει την εκτέλεση και τον νίκησε, όπως έκανε και οι προηγούμενοι δέκα εκτελεστές της Λίβερπουλ.

TAGS LEAGUE CUP ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ