PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Λέστερ: Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες στο φινάλε

Leicester City and Chelsea players clash during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London, Tuesday, May 18, 2021. (Glyn Kirk/Pool via AP)
Leicester City and Chelsea players clash during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London, Tuesday, May 18, 2021. (Glyn Kirk/Pool via AP) @ 2021 GLYN KIRK/ASSOCIATED PRESS

Ο "τελικός" πρωταθλήματος μεταξύ της Τσέλσι και της Λέστερ ξέφυγε στα τελευταία λεπτά όπου τα νεύρα ήταν τεντωμένα, με ένα σκληρό φάουλ του Περέιρα στον Τσίλγουελ να προκαλεί γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών (VIDEO).

Η Τσέλσι κατάφερε να επιβιώσει στο θρίλερ απέναντι στην Λέστερ και να πάρει σημαντική νίκη με 2-1 που την φέρνει ένα βήμα μακριά από την είσοδο στην πρώτη 4άδα και το Champions League, πατώντας πλέον στην 3η θέση. Στο φινάλε πάντως λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα το παιχνίδι, όταν η αδρεναλίνη και των 22 ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στο χορτάρι, έφτασε στα ύψη.

Ο Περέιρα έκανε δυνατό φάουλ στον Τσίλγουελ ξαπλώνοντάς τον στο έδαφος, ο Ρίντιγκερ απάντησε με σπρώξιμο και η συνέχεια βρήκε άπαντες να μπλέκονται σε ένα... κουβάρι, με τον διαιτητή Μάικ Ντιν να περιμένει υπομονετικά να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να μπει στην τελική ευθεία το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί χωρίς άλλα παρατράγουδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Glyn Kirk/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΣΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ