ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κλείνει τον Τζουλς Κουντέ με 50 εκατ. ευρώ συν μπόνους στη Σεβίλλη

Ο Τζουλς Κουντέ σκοράρει κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Τζουλς Κουντέ σκοράρει κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τη φανέλα της Σεβίλλης @ 2021 ANGEL FERNANDEZ / ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζουλς Κουντέ, αφού η Σεβίλλη φέρεται έτοιμη να αποδεχθεί πρόταση 50 εκατ. ευρώ συν μπόνους για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Χάλασε του Ζουμά στη Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να υπογράψει τον Τζουλς Κουντέ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Τόμας Τούχελ και θέλει να τον ντύσει στα μπλε. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός της Σεβίλλης είναι ο παίκτης που θέλει όσο τίποτα στην ομάδα του ο Γερμανός προπονητής.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, το deal μπορεί να κλείσει στα 50 εκατ. ευρώ συν μπόνος στους Ανδαλουσιάνους, προκειμένου να συναινέσουν στη μεταγραφή. Να τονιστεί πως ο Κουντέ έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη ως το 2024, αλλά φαίνεται πως είναι δρομολογημένος για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δεν προχωρά του Ζουμά στη Γουέστ Χαμ

Εξάλλου, δεν φαίνεται πως προχωρά η παραχώρηση του Κουρτ Ζουμά στη Γουέστ Χαμ, μιας και η Τσέλσι διαφώνησε σε κάποιους όρους του συμβολαίου. Μένει να δούμε αν τα "σφυριά" θα επανέλθουν, μιας και ο παίκτης ήταν δρομολογημένος για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ