ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τοντ Μπόλι, συνιδιοκτήτης με τον Μάτζικ Τζόνσον στους LA Dodgers, γίνεται το νέο αφεντικό της Τσέλσι

Ο Τοντ Μπέλι, φαβορί για τη αγορά της Τσέλσι
Ο Τοντ Μπέλι, φαβορί για τη αγορά της Τσέλσι PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION FOR LOS ANGELES DODGERS FOUNDATION/AP IMAGES

Ο Τοντ Μπόλι, συνιδιοκτήτη της ομάδας baseball, LA Dodgers μαζί με τον Μάτζικ Τσόνσον, είναι το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.

Μετράμε πλέον αντίστροφα ώστε να γίνει γνωστός ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι και ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Ρομάν Αμπράμοβιτς καθώς η τελική ημερομηνία για την πώληση των μετοχών έφτασε και πρέπει να παρθεί η οριστική απόφαση.

Σύμφωνα με το BBC, ο συνιδιοκτήτης των L.A. Dodgers Τεντ Μπόλι, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση αγοράς των μπλε είναι το φαβορί για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι.

Ο Τοντ Μπέλι, πρώτος από τα δεξιά, κατά την εξαγορά των Los Angeles Dodgers μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον
Ο Τοντ Μπέλι, πρώτος από τα δεξιά, κατά την εξαγορά των Los Angeles Dodgers μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον AP PHOTO/DAMIAN DOVARGANES

Ο Αμερικανός μεγιστάνας που ηγείται ενός επιχειρηματικού fund τις προηγούμενες μέρες είχε αρκετές διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Τσέλσι και αυτές έχουν μπει στην τελική ευθεία αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που προσφέρεται για την εξαγορά των μπλε.

Ο Τοντ Μπέλι μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν το 2021
Ο Τοντ Μπέλι μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν το 2021 AP IMAGES/BUSINESS WIRE

Και όλα αυτά ενώ την Παρασκευή το πρωί υπήρξε και νέα πρόταση, καθυστερημένη, από τον σερ Τζιμ Ράτκλιφ που ξεπερνούσε τα 4 δισεκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα μάλιστα και με την Telegraph είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί το deal με την πρόταση εξαγοράς να ξεπερνά τα 3,5 δισεκατομμύρια λίρες. Το μόνο που μένει είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ