ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Αμπράμοβιτς ζήτησε αύξηση των τριών προσφορών εξαγοράς κατά μισό δισ. λίρες

Τσέλσι: Ο Αμπράμοβιτς ζήτησε αύξηση των τριών προσφορών εξαγοράς κατά μισό δισ. λίρες
Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς 2011 SANG TAN / ASSOCIATED PRESS

Η αγοραπωλησία της Τσέλσι βρίσκεται στην τελική ευθεία σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αν και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζήτησε από τους τρεις υποψήφιους αγοραστές να αυξήσουν τις προσφορές τους κατά 500.000.000 λίρες.

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια, παρότι οι εξελίξεις μοιάζουν να μην προχωρούν το τελευταίο διάστημα. Οι νεότερες πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ θέλουν την Παρασκευή ως μία πολύ σημαντική μέρα στην υπόθεση της εξαγοράς των μετοχών των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου, αν και ανάλογες πληροφορίες ήθελαν την προηγούμενη εβδομάδα ως εβδομάδα εξελίξεων.

Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα "Raine Group" από τη Νέα Υόρκη που έχει αναλάβει τη διαδικασία της αγοραπωλησίας και συγκέντρωσε τους φακέλους προσφορών από τους ενδιαφερομένους, καταλήγοντας σε τρεις υποψηφιότητες, βρίσκεται κοντά στην τελική επιλογή, αν και το τελευταίο διάστημα προέκυψε μία σημαντική διαφοροποίηση δεδομένων.

Σύμφωνα με το SkySports, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αξίωσε την αύξηση των τριών προσφορών κατά 500.000.000 λίρες, ώστε συνολικά το ποσό το οποίο θα καταλήξει στο φιλανθρωπικό οργανισμό που σύμφωνα με τον Ρώσο μεγιστάνα θα βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, να ανέρχεται σε 2.500.000.000.

Ο Αμπράμοβιτς δεν θα εισπράξει κάποιο ποσό από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την εξαγορά των "μπλε", αφού αντιμετωπίζει κυρώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των σχέσεών του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Ωστόσο, θα επιλέξει τον διάδοχό του στην κεφαλή του συλλόγου, πάντα με την έγκριση της βρετανικής κυβέρνησης.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ