ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Επιστρέφει ο Λάμπαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν

Τσέλσι: Επιστρέφει ο Λάμπαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν
Ο Φρανκ Λάμπαρντ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Τσέλσι αναζητεί έναν έμπειρο προπονητή που θα την καθοδηγήσει από τη νέα αγωνιστική σεζόν όμως παράλληλα ψάχνει και την καλύτερη δυνατή λύση για το φινάλε της φετινής σεζόν, με τους μπλε να μπαίνουν σε συζητήσεις με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Η διοίκηση της Τσέλσι έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας το διάδοχο του Γκρέιαμ Πότερ από τη νέα σεζόν και μέχρι στιγμής προσεγγίζει υποψήφιους για τη θέση αυτή, με τους Λουίς Ενρίκε και Γιούλιαν Νάγκελσμαν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Λονδρέζων.

Ταυτόχρονα όμως οι μπλε κοιτάζουν και για λύσεις στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Μπρούνο Σαλτόρ να έχει το ρόλο του υπηρεσιακού στο ματς πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ (0-0) το βράδυ της Τρίτης αλλά να είναι αρκετά πιθανό να δώσει τη σκυτάλη σε άλλον... υπηρεσιακό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, οι άνθρωποι της ομάδας του δυτικού Λονδίνου έχουν ανοίξει κύκλο επαφών με τον Φρανκ Λάμπαρντ, με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και νυν προπονητή να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα την οποία υπηρέτησε για πάνω από μία δεκαετία ως παίκτης και στην οποία ήταν πρώτος προπονητής πριν απολυθεί τον Ιανουάριο του 2021.

Σημειώνεται πως ο "Λαμπς" ήταν στις εξέδρες του "Στάμφορντ Μπριτζ" στον αγώνα με την Λίβερπουλ, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως είναι αρκετά πιθανό να κάτσει εκείνος στον πάγκο στον ερχόμενο αγώνα της, απέναντι στην Γουλβς το Σάββατο (8/4).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ