ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Δεν τα βρίσκει με Ρίντιγκερ, φαβορί η Ρεάλ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι στο Τορίνο
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι στο Τορίνο © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ ήθελε να παραμείνει στην Τσέλσι, ωστόσο σύμφωνα με το Goal δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί τους νέους όρους που του προσφέρουν οι Λονδρέζοι, με τη Ρεάλ να αποτελεί το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Παρά τη θέληση και των δύο πλευρών να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η "χρυσή τομή" δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ικανοποιημένους με τους νέους όρους που του προσφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν σταματήσει, λόγω των υψηλών απαιτήσεών του.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί αυτές τις απαιτήσεις, με το ρεπορτάζ να υποστηρίζει πως η Ρεάλ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Από την 1η Ιανουαρίου, ο Ρίντιγκερ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Η περίπτωση του 28χρονου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τον μαδριλένιο σύλλογο, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει τη νέα πολιτική της ενίσχυσης με ελεύθερες μεταγραφές.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ