ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων υπό τον φόβο του FFP

Dark clouds loom over Stamford Bridge stadium ahead of the English Premier League soccer match between Chelsea and Luton Town in London, Friday, Aug. 25, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Το "Στάμφορτν Μπρίτζ", η έδρα της Τσέλσι κατά τη διάρκεια αγώνα των Μπλε για την Premier League @2023 AP IMAGES/IAN WALTON

Τις τιμές στα εισιτήρια του "Στάμφορντ Μπριτζ" από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024/25) αναμένεται να ανεβάσει η Τσέλσι, με τους νέους ιδιοκτήτες να ωθούνται σε αυτήν την κίνηση υπό τον φόβο τιμωρίας για παραβίαση των κανόνων του FFP.

Σε μία κίνηση που στοχεύει να αυξήσει άμεσα τα έσοδα του συλλόγου προχωράει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, ανεβάζοντας τις τιμές στα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Μία απόφαση που πάρθηκε σε συνεννόηση με τη βάση των οπαδών του συλλόγου και αποσκοπεί στο να μην έχει προβλήματα στο μέλλον η ομάδα του Λονδίνου με τους κανονισμούς του FFP και τους εγχώριους κανόνες της Premier League.

Συγκεκριμένα, με την Έβερτον να τιμωρείται με αφαίρεση δέκα βαθμών για παραβίαση οικονομικών κανονισμών της Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι να οδηγείται στα δικαστήρια στα τέλη του 2024 για 115 παραβιάσεις των εν λόγω κανονισμών, οι διοικούντες της Τσέλσι θα προχωρήσουν από τη σεζόν 2024/25 σε μία ενέργεια που χαρακτηρίζεται ως "αναγκαίο κακό".

Έχοντας ξοδέψει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε τρεις μεταγραφικές περιόδους, οι Μπλε θα πρέπει να παρουσιάσουν αυξημένα έσοδα για να μην μπουν σε περιπέτειες με τους αυστηρούς νόμους της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA).

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών της Τσέλσι, του Φόρουμ Φιλάθλων της και του Συμβουλίου Φιλάθλων της λονδρέζικης ομάδας είναι συνεχείς, με την απόφαση να μην έχει οριστικοποιηθεί, αλλά να παρουσιάζεται ως η μόνη βιώσιμη λύση για τον σύλλογο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ