PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Άστον Βίλα 3-0: Τριάρα και κορυφή για τους "μπλε" με σφραγίδα Λουκάκου

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει το πρώτο εντός έδρας γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει το πρώτο εντός έδρας γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Άστον Βίλα για την 4η αγωνιστική της Premier League, με τον Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει δις και να σημειώνει τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα των "μπλε" στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 3-0 της Άστον Βίλα στο Στάμφορντ Μπρίτζ και επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-1 κόντρα στη Λίβερπουλ στην 3η αγωνιστική της Premier League. Ο Ρομέλου Λουκάκου μαζί με τον Ματέο Κόβατσιτς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, με απολογισμό δύο γκολ για τον Βέλγο και ένα γκολ και μία ασίστ για τον Κροάτη.

Οι Λονδρέζοι μετά το τρίτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην κορυφή μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιστεντ, έχοντας 10 βαθμούς, ενώ η Άστον Βίλα παρέμεινε με τέσσερις και βρίσκεται στην 12η θέση της κατάταξης.

Ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "μπλε" σε εντός έδρας αναμέτρηση. Ο Βέλγος άσος έπειτα ωραία πάσα του Κόβατσιτς από τη μέση του γηπέδου, έκανε την προσποίηση εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιρ για το 1-0.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ καθάρισε από νωρίς το ματς, αφού με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος έκανε το 2-0. Ο Κόβατσιτς από δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής στο 49', όταν και εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νινγκς, ο οποίος γύρισε λανθασμένα στον Στιρ, με τον Κροάτη να κλέβει την μπάλα και να διπλασιάζει τα τέρματα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τη νίκη για τους Λονδρέζους "σφράγισε" στο 90+3' ο Λουκάκου, ο οποίος έκανε το 3-0 έπειτα από την ασίστ του Αθπιλικουέτα και έφτασε συνολικά τα τρία γκολ με την Τσέλσι.

Τσέλσι: Μεντί, Ρούντιγκερ, Σίλβα, Αλόνσο, Τσαλόμπα, Κόβατσιτς, Χάβερτς (64' Αθπιλικουέτα), Ζιγές, Λουκάκου, Χάντσον Οντόι (82' Βέρνερ), Σαούλ (46' Ζορζίνιο)

Άστον Βίλα: Στιρ, Μινγκς, Κόνσα, Τάργκετ, Τουανζέμπε, Ράμσεϊ (56' Μπέιλι), Κας, Μακγκίν, Λουίζ (80' Νακάμπα), Ίνγκς (69' Τραορέ), Γουότκινς

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 3-0

Άρσεναλ - Νόριτς 1-0

Μπρέντφορντ - Μπράιτον 0-1

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-1

Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 0-0

Γουότφορντ - Γουλβς 0-2

Τσέλσι - Άστον Βίλα 3-0

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ