ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσέλσι: Αλόνσο και Αθπιλικουέτα θέλουν να πάνε στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Ο Μάρκος Αλόνσο πανηγυρίζει με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα αφού σκόραρε στο Τσέλσι - Πλίμουθ
Ο Μάρκος Αλόνσο πανηγυρίζει με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα αφού σκόραρε στο Τσέλσι - Πλίμουθ © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo οι Μάρκος Αλόνσο και Θέσαρ Αθπιλικουέτα επιθυμούν στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσουν από την Τσέλσι και να μετακινηθούν στην Μπαρτσελόνα.

Μετά τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Ρομέλου Λουκάκου να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, η Mundo Deportivo στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης (3/5) αναφέρει πως οι Καταλανοί εξετάζουν ακόμα δύο περιπτώσεις παικτών της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Μάρκος Αλόνσο και ο αρχηγός των "μπλε, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, επιθυμούν να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από το Λονδίνο και να συνεχίσουν στην Μπαρτσελόνα.

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo (03/05/22)
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo (03/05/22) MUNDO DEPORTIVO

Το συμβόλαιο του Αλόνσο λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ ενεργοποιήθηκε και η ρήτρα επέκτασης συμβολαίου του 32χρονου αρχηγού της Τσέλσι, όταν έφτασε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών αυτή τη σεζόν.

Εξαιτίας αυτού, ο Αθπιλικουέτα δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Οι "μπλαουγκράνα" φέρεται να έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Αλόνσο, τον ατζέντη του και τους αξιωματούχους της Τσέλσι, δεδομένου ότι ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι επιλογή του Τσάβι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ