ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

"Τσεκάρει" Καμερουνέζους ο Δημητρίου

"Τσεκάρει" Καμερουνέζους ο Δημητρίου
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, "τσεκάρει" τους Καμερουνέζους Γκάϊ Ντάνιελ Φουέμπια και Γουίλιαμ Πουέντε

Συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών από τον τεχνικό του Εθνικού Αστέρα Πέτρο Δημητρίου στο Βέρμιο όπου και προετοιμάζεται η ομάδα της Καισαριανής.

Από το Σάββατο στις προπονήσεις των "ερυθρόλευκων" ενσωματώθηκαν δύο Καμερουνέζοι παίκτες, τους οποίους "τσεκάρει" ο Δημητρίου και θα αποφασίσει αν θα αποκτηθούν.

Πρόκειται Γκάϊ Ντάνιελ Φουέμπια, που αγωνίζεται σαν στόπερ και τον επιθετικό Γουίλιαμ Πουέντε, που τους συνοδεύουν αρκετές καλές συστάσεις και έπαιζαν σε ομάδες Β' Εθνικής στην πατρίδα τους.

Ο Δημητρίου περιμένει και το διπλό της Κυριακής, προκειμένου να τσεκάρει όλους τους υπό δοκιμή παίκτες, καθώς πέρα από τους δύο Καμερουνέζους, με την ομάδα της Καισαριανής γυμνάζονται οι Βραζιλιάνοι Ρομάριο και Ντο Σάντος, καθώς επίσης και ο Έλληνας επιθετικός Αντώνης Γιόνδης.

Στο μεταξύ όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις με τον Βασίλη Καρατζά είναι σε καλό δρόμο και οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα τα βρει με την ομάδα της Καισαριανής και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης που αισιοδοξεί ότι θα έχει και αυτό αίσιο τέλος προκειμένου να προχωρήσουν στην συνέχεια ανάλογα τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ