ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαραν αθλητικό κέντρο στην Πολωνία

2
2 FOTO-KRAJ

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού είδαν το αθλητικό κέντρο στην Πολωνία όπου προετοιμάστηκε η Εθνική Ισπανίας πριν το Euro 2012 και περιμένουν την τελική πρόταση για να πάρουν την οριστική τους απόφαση.

Στο ταξίδι που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Πολωνία ο Νίκος Νταμπίζας είναι πολύ πιθανό να τσέκαρε και αθλητικό κέντρο με βάση δημοσίευμα από την χώρα του Κριστόφ Βαζέχα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πολωνία άνθρωποι του Παναθηναϊκού "υπέγραψαν συμβόλαιο" ώστε να διεξαχθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο του "Gniewino".

Εκεί όπου προετοιμάστηκε η Εθνική Ισπανίας πριν το Euro 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία. Μάλιστα σύμφωνα με τους Πολωνούς ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί εκεί από τις 3 έως τις 13 Ιουλίου και έχει κλείσει ήδη και δυο φιλικά κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας και την Λέκια Γκτάνσκ.

Τσέκαραν αθλητικό κέντρο στην Πολωνία

Μιλάμε για ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο το οποίο παρέχει τα πάντα με πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους κατάλληλους για μια τέλεια προετοιμασία.

Βέβαια οι Πολωνοί έχουν προχωρήσει το θέμα πολύ παραπάνω από ότι ισχύει έως τώρα καθώς από το τριφύλλι τόνιζαν πως ναι μεν έχουν τσεκάρει το αθλητικό κέντρο στην Πολωνία αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση.

Τσέκαραν αθλητικό κέντρο στην Πολωνία

Περιμένουν να έρθει στα χέρια τους η τελική πρόταση και εν συνεχεία να ζυγίσουν τα δεδομένα και να πάρουν την απόφαση τους. Το προπονητικό κέντρο του "Gniewino" όμως έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να αποτελέσει το άντρο των πράσινων στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ