ΤΣΑΒΙ

Τσάβι: Τα λόγια του Κρόιφ στο πατάκι για την επιστροφή του Καταλανού στην Μπαρτσελόνα

Το χαλάκι με το μότο του Γιόχαν Κρόιφ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα
Το χαλάκι με το μότο του Γιόχαν Κρόιφ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN

Πριν ξεκινήσει η παρουσίαση του Τσάβι από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του στον καταλάνικό σύλλογο, οι κάμερες εστίασαν στο πατάκι που είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο και έγραφε τα θρυλικά λόγια του Γιόχαν Κρόιφ πριν τον τελικό του Champions League το 1992.

Ο θρυλικός καταλάνός, Τσάβι Ερνάντεθ, επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα 6,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του ως παίκτης της ομάδας. Πλέον η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου του έδωσε τα "κλειδιά" της τεχνικής ηγεσίας. Λίγο πριν την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, όπου βρίσκονται περισσότεροι από 25.000 φίλοι της ομάδας, οι κάμερες εστίασαν στο πατάκι που είχε στηθεί και το οποίο έγραφε στα καταλανικά: "Salid y disfrutad".

Τα λόγια του Κρόιφ στο πατάκι για την είσοδο του Τσάβι στο Καμπ Νόου
Τα λόγια του Κρόιφ στο πατάκι για την είσοδο του Τσάβι στο Καμπ Νόου

"Βγείτε έξω και απολαύστε το", είναι η ακριβής μετάφραση στα ελληνικά και πρόκειται για τα θρυλικά λόγια του Γιόχαν Κρόιφ προς τους παίκτες του πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Wembley το 1992 απέναντι στη Σαμπντόρια, όταν και κατέκτησαν το πρώτο Champions League στην ιστορία τους

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ