ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Προτιμώ το 4-0 ή 5-4, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα με το 1-0;"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάβι σχολίασε το 1-0 το σκορ του πρώτο ημιτελικού της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στο Copa del Rey ενόψει του Clasico την Κυριακή (19/3) για τη La Liga, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό με το να είχε βάλει περισσότερα γκολ η ομάδα του.

Λίγες ημέρες μετά το ραντεβού στο Μπερναμπέου για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν ξανά την Κυριακή (19/3, 22:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στο Καμπ Νόου για το Clasico στο πλαίσιο της La Liga.

Στην τελευταία τους συνάντηση οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν 1-0, ενώ στις δύο προηγούμενες (τελικός Supercopa και στον πρώτο γύρο της La Liga) πήραν επίσης, τη νίκη με 3-1.

Ο Τσάβι αναφέρθηκε στο τελευταίο σκορ σε μεταξύ τους αγώνα, τονίζοντας ότι κι η νίκη με ένα γκολ είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

"Προτιμώ το 4-0 ή το 5-4, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα με το 1-0; Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ καλοί, αλλά ο κόσμος μένει σ' ένα παιχνίδι, στον ημιτελικό.

Ποιο είναι το πρόβλημα με το 1-0; Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο με 1-0 και γκολ του Κούμαν και δεν έγινε τίποτα", είπε ο Καταλανός τεχνικός.

"Περιμένω μια ίσως πιο επιθετική Ρεάλ. Αυτό θα είναι καλό για αυτούς, για εμάς ίσως όχι τόσο πολύ. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε το στυλ μας, δεν πρόκειται να κλειστούμε, πάντα πιέζουμε ψηλά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ