ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Είπαμε αντίο σε έναν τίτλο, αλλά αφαιρέσαμε το κόμπλεξ μας"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάβι δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα άρχισε τον ημιτελικό του Supercopa κόντρα στη Ρεάλ με κόμπλεξ, όμως στη συνέχεια το αφαίρεσε και βελτιώθηκε, παρά τον αποκλεισμό.

Ο Τσάβι διέκρινε κόμπλεξ στους παίκτες του, απόρροια των προηγουμένων ετών σε clasico κόντρα στη Ρεάλ, αλλά υποστήριξε ότι έπειτα από 20 λεπτά το αφαίρεσαν, ακόμα κι αν στο τέλος η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε ξανά, στα ημιτελικά του Supercopa αυτήν τη φορά.

"Είμαι λυπημένος. Βλέποντας τα πρώτα 20 λεπτά, νομίζω ότι παίξαμε με κάποιο κόμπλεξ, γιατί σκεφτόμασταν τα προηγούμενα ντέρμπι, τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα. Όταν αφαιρέσαμε αυτό το κλόμπλεξ, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος είχαμε το παιχνίδι", δήλωσε στη μικτή ζώνη ο 41χρονο τεχνικός που έζησε το πρώτο ντέρμπι του από τον πάγκο.

"Αν στρίψεις ένα κέρμα και έρθει κορώνα για την Μπαρτσελόνα και πάει στον τελικό, κανείς δεν θα πει τίποτα. Αν έρθει γράμματα... Νομίζω ότι είμαστε σε σωστή τροχιά, έχουμε ξανά μαζί μας σημαντικούς παίκτες. Είπαμε αντίο σε έναν τίτλο, αλλά αφαιρέσαμε τα κόμπλεξ μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ