ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Δημοσιογράφοι που δηλώνουν οπαδοί της Μπαρτσελόνα έλεγαν ότι είμαστε ο περιφερόμενος θίασος του Champions League"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι © 2024 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Τσάβι μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα έκανε ειδική αναφορά στη συνέντευξη Τύπου στη συνεχή κριτική που δέχεται η ομάδα του, εξηγώντας ότι υπάρχει μεγάλη πίεση.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 3-1 της Νάπολι και πέταξε στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Τσάβι λίγο πριν αποχωρήσει από τον πάγκο των Καταλανών φρόντισε να τους επαναφέρει στη κορυφαία διοργάνωση.

Στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στράφηκε κατά της κριτικής ορισμένων δημοσιογράφων, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του δέχονται μεγάλη πίεση.

"Υπάρχει μεγάλη πίεση στους παίκτες, ζήτημα ζωής ή θανάτου, τελεσίγραφα... Τους είπα να ηρεμήσουν, ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό και ότι κανείς δεν θα "πέθαινε" αν έχανε. Έχουμε δεχθεί πολύ άδικη κριτική.

Ειπώθηκε ότι ήμασταν ο περιφερόμενος θίασος του Champions League, παίζοντας με αυτή την πίεση, το είπαν δημοσιογράφοι που ισχυρίζονται ότι είναι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα.

Τι κάνουμε τώρα με τον περιφερόμενο θίασο του Champions League; Τι κάνουμε; Χαίρομαι, είμαι ευτυχισμένος κι είναι μία από τις καλύτερες στιγμές μου ως προπονητής. Περιμένουμε την κλήρωση", είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός τεχνικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ