ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Δεν είναι εύκολο να είσαι Μέσι, θέλει μία ήσυχη ζωή χωρίς πίεση"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Τσάβι εξήγησε ότι δεν είναι εύκολο να είσαι "Λιονέλ Μέσι", μίλησε για την πίεση που δέχεται ο Αργεντινός, ο οποίος πήγε στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι γιατί ήθελε να έχει μία πιο ήρεμη ζωή.

Ο Λιονέλ Μέσι στην ανακοίνωση για την απόφασή του να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αβεβαιότητα και την καθυστέρηση της Μπαρτσελόνα, εξηγώντας πως δεν θέλει να υποβάλει τον εαυτό του σ' αυτή τη διαδικασία.

Παράλληλα, ο Αργεντινός σταρ μίλησε και για τα δύο χρόνια στο Παρίσι, τα οποία για εκείνον ήταν δύσκολα. Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του Pulga, ο Τσάβι αναφέρθηκε στη μεταγραφή.

Μιλώντας στο Twitch και την εκπομπή του Τζεράρ Ρομέρο στάθηκε στο κομμάτι της "ηρεμίας", τονίζοντας ότι ο Μέσι επέλεξε να έχει μία πιο ήσυχη ζωή, χωρίς πίεση.

"Παρατήρησα μια αλλαγή σε αυτόν τις τελευταίες ημέρες, τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορεί να μην βλέπει τα πράγματα τόσο καθαρά και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Συχνά δεν βάζουμε τον εαυτό μας στην κατάσταση του άλλου. Υστερούμε σε κατανόηση και το να είσαι Λίο δεν είναι απαραίτητα εύκολο.

Φανταστείτε ότι όλοι εστιάζουν σε εκείνον: πρέπει πάντα να έχει 10 σε όλα. Δεν μπορεί να αποτύχει. Και το είπε: "Δεν έχω περάσει καλά τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θέλω τέτοιου είδους πίεση".

Μιλήσαμε πολύ. Το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία. Ήταν ο πρώτος, αλλά δεν πέτυχε. Συχνά θέλεις κάτι, αλλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Θέλει να μην έχει τόση πίεση, θέλει μια πιο ήσυχη ζωή.

Είναι προσωπική απόφαση και πρέπει να τη σεβαστώ. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετυχαίναμε ωραία πράγματα με τον Μέσι εδώ. Πάνω από όλα, δεν θέλω να απογοητεύσω τους Καταλανούς.

Υπάρχουν συνομιλίες με τον Λίο που δεν θα αποκαλύψω, αλλά ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι φίλος, μιλήσαμε πολύ. Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε επικοινωνία. Δεν ήταν εύκολο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΤΣΑΒΙ ΗΠΑ LA LIGA MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ