ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τσαμπούρης: "Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάμε ονόματα και αντιπάλους"

Τσαμπούρης: "Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάμε ονόματα και αντιπάλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε ενόψει του αγώνα της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό (11/1, 19:30) και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει τα περιθώρια να κοιτάζει ονόματα και αντιπάλους, κυνηγώντας μόνο τη νίκη.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Σάββας Τσαμπούρης για τον αγώνα της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό (11/1, 19:30) στη Μυτιλήνη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει τα περιθώρια να κοιτάζει ονόματα και αντιπάλους, κυνηγώντας μόνο τη νίκη, διότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Η ομάδα έχει περιέλθει σε δεινή βαθμολογική θέση. Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάμε ονόματα και αντιπάλους. Έχουμε χορτάσει τα λόγια και εμείς οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να το αποδείξουμε με πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, παρότι είναι μεγάλη ομάδα όσο και αν ακούγεται ουτοπικό, στόχος μας είναι μόνο η νίκη".

Για το πώς θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε: "Παρότι θα πάμε για τη νίκη, δεν μπορούμε να ανοιχτούμε απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα, επειδή το οποιοδήποτε λάθος θα μας στοιχίσει. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και με κάποια αντεπίθεση να σκοράρουμε, αφού στόχος μας είναι οι τρεις πόντοι".

Για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, τόνισε: "Είναι μία νέα ομάδα με τον κύριο Στραματσόνι στον πάγκο της, η συμμετοχή του Μπεργκ είναι βαρόμετρο και σημείο αναφοράς για τη λειτουργία του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά, έχει αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, μόνοι μας εμείς οι ποδοσφαιριστές και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως βγαίνει μπροστά ο εγωισμός".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ