ΠΑΟΚ

Τροστ-Εκόνγκ: "Ξέρω πού θα παίζει τη νέα σεζόν ο Όσιμεν αλλά δεν μπορώ να σας πω"

Ο Εκόνγκ στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Ο Εκόνγκ στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Όσιμεν θα αποχωρήσει από την Νάπολι στο φινάλε της σεζόν για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον συμπαίκτη του στην εθνική Νιγηρίας και στόπερ του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, να ισχυρίζεται πως γνωρίζει την επιλογή που έχει κάνει.

Όλα δείχνουν πως αυτοί οι μήνες που διανύουμε είναι οι τελευταίοι του Βίκτορ Όσιμεν στην Νάπολι, με τον Νιγηριανό στράικερ να έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του από το καλοκαίρι και μετά και τους παρτενοπέι από την πλευρά τους να μοιάζουν να έχουν αποδεχτεί την επιλογή του.

Όσον αφορά στο νέο σταθμό της καριέρας του, υπάρχουν σενάρια που θέλουν την Άρσεναλ και την Τσέλσι να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και τον ίδιο να γοητεύεται από την ιδέα της συμμετοχής στην Premier League, με έναν συμπατριώτη του να "σπάει τη σιωπή" και να αποκαλύπτει πως ο ίδιος γνωρίζει το... μυστικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πραγματικά δεν μπορώ να σας πω τίποτα αλλά ξέρω πού θα παίζει τη νέα σεζόν", τόνισε ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ μιλώντας στο ιταλικό "Sky Sport", με τον 30χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ αλλά και αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας και συμπαίκτη του Όσιμεν στους "σούπερ αετούς" να αναφέρεται επίσης στο δικό του πέρασμα από την Ιταλία, σε Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε.

"Πάντα παρακολουθώ την Serie A. Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο που θα έχει Σαλερνιτάνα-Ουντινέζε θα είναι ξεχωριστό για μένα και ένας επιπλέον λόγος είναι πως ήταν το τελευταίο ματς που έπαιξα στην τελευταία μου σεζόν. Σίγουρα οι πόντοι θα είναι πιο χρήσιμοι στην Σαλερνιτάνα πάρα στην Ουντινέζε".

Στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Τροστ-Εκόνγκ είχε την ευκαιρία να κάνει προπονήσεις στην Τότεναμ μαζί με τον Χάρι Κέιν, με τον ίδιο να έχει τις εξής αναμνήσεις από τον αρχισκόρερ της εθνικής Αγγλίας:

"Ξεκινήσαμε μαζί πριν από 14 χρόνια και μετά από τις προπονήσεις έμενε πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να δοκιμάσει κάτι άλλο: σουτ, πέναλτι, δουλειά με τους τερματοφύλακες.

Ήθελε πάντα να βελτιώνεται και αυτό τον οδήγησε τελικά στο να φτάσει στην κορυφή των κορυφών. Είναι ένα παράδειγμα επιθυμίας για να βελτιωθείς και να δουλέψεις πιο σκληρά".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ