ΝΑΠΟΛΙ

Όσιμεν: "Έχω αποφασίσει ήδη για το νέο βήμα, η Premier είναι από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο"

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Σαμπντόρια σε ματς για την Serie A | 4 Ιουνίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως έχει ήδη αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα του που θα το κάνει στο φινάλε της σεζόν, παραδεχόμενος επίσης ότι η Premier League είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Η Νάπολι χτύπησε φλέβα χρυσού το καλοκαίρι του 2020 όταν απέκτησε τον Βίκτορ Όσιμεν από την Λιλ και αυτό αποδείχτηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τα επόμενα χρόνια, με τον Νιγηριανό φορ να είναι η δύναμη πυρός στην επίθεση της ομάδας του ιταλικού Νότου και να την οδηγεί εκ του ασφαλούς την περασμένη σεζόν στην κατάκτηση του σκουντέτο.

Ωστόσο, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2026 και τον ίδιο να θεωρεί πως έχει κλείσει τον κύκλο του στους παρτενοπέι, όλα δείχνουν πως σύντομα θα αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με τον 25χρονο επιθετικό να στέλνει μάλιστα μήνυμα πως η ώρα της αλλαγής για εκείνον είναι θέμα μόλις λίγων μηνών.

"Έχω ήδη αποφασίσει για το επόμενο βήμα που θα κάνω στο φινάλε της σεζόν. Έχω ήδη καταλήξει. Έχω ήδη το πλάνο μου, ξέρω τι θέλω να κάνω και ποιο είναι το νέο βήμα που ακολουθήσω.

Νομίζω πως το 60%του κόσμου αναφέρει τις φήμες που με συνδέουν με την Premier League, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Θέλω να τελειώσω δυνατά τη σεζόν με την Νάπολι και έπειτα να ανακοινώνω την απόφαση που έχω πάρει ήδη", τόνισε ο Νιγηριανός επιθετικός σε συνέντευξή του στο "CBS".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ