PREMIER LEAGUE

Τρόμος στη Γουέστ Χαμ, ο Τζορτζ Έρθι χρειάστηκε οξυγόνο μετά από σφοδρή σύγκρουση στο ντεμπούτο του στην Premier League

West Ham's Vladimir Coufal, left, and George Earthy celebrate at full time after the Europa League round of 16 second leg soccer match between West Ham United and SC Freiburg at the London stadium in London, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
West Ham's Vladimir Coufal, left, and George Earthy celebrate at full time after the Europa League round of 16 second leg soccer match between West Ham United and SC Freiburg at the London stadium in London, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Οξυγόνο χρειάστηκε ο νεαρός της Γουέστ Χαμ, Τζορτζ Έρθι, για να ανακτήσει τις αισθήσεις του μετά από σφοδρή σύγκρουση στο ντεμπούτο του στην Premier League.

Στα 19 του χρόνια, ο Τζορτζ Έρθι έκανε το απόγευμα της Κυριακής (14/4) το ντεμπούτο του με τη Γουέστ Χαμ στην Premier League στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ (0-2) για την 33η αγωνιστική, ωστόσο δεν πρόλαβε να χαρεί γι' αυτό το milestone στην πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε άσχημα στο κεφάλι, μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον Έντσον Άλβαρες που σηκώθηκε για κεφαλιά και τον πήρε παραμάζωμα, με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και να χρειαστεί οξυγόνο ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ο Έρθι, ο οποίος είχε ήδη παίξει με τη Γουέστ Χαμπ σε αγώνα με τη Φράιμπουργκ στο Europa League, αποχώρησε σε φορείο και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου για να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Χωρίς πάντως να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

TAGS PREMIER LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ