ΕΥΡΩΠΗ

Τρομερό γκολ και ασίστ του Λιβάγια κόντρα στον Παπαδόπουλο στην Κροατία

Τρομερό γκολ και ασίστ του Λιβάγια κόντρα στον Παπαδόπουλο στην Κροατία
YOUTUBE

Ο Μάρκο Λιβάγια πρωταγωνίστησε στη νίκη της Χάιντουκ επί της Λοκομοτίβα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, με ένα φανταστικό γκολ και μία υπέροχη ασίστ.

Η Χάιντουκ επικράτησε με 2-0 στο Ζάγκρεμπ της Λοκομοτίβα, χάρη σε έναν καταπληκτικό Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος σημείωσε ένα τρομερό τέρμα κι έβγαλε μια υπέροχη ασίστ, εις βάρος της άμυνας του Κυριάκου Παπαδόπουλου!

Ο Κροάτης επιθετικός έκανε σεφτέ στα γκολ έπειτα από την επιστροφή του στην Κροατία τον Ιανουάριο, ανοίγοντας το σκορ στο 15'. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υποδέχθηκε μια σέντρα με το κεφάλι, κερδίζοντας στη δύναμη έναν αντίπαλο και στη συνέχεια έπιασε ένα βολέ, με το οποίο νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Σχεδόν με την έναρξη του 2ου μέρους, σε μία κόντρα των φιλοξενουμένων, βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή, σέντραρε με λόμπα κι η μπάλα έφτασε στον Ουμούτ Ναγίρ, που με το κεφάλι έγραψε το 2-0. Ήταν το 4ο γκολ του Τούρκου επιθετικού και η 3η ασίστ του Λιβάγια τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας διεθνής στόπερ αγωνίστηκε ξανά σε 90λεπτο (ύστερα από τους αγώνες της Εθνικής ομάδας τις προηγούμενες δύο εβδομάδες). Δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του, αν και δεν ευθύνεται για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ουραγός της βαθμολογίας.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ