ΤΣΕΛΣΙ

Τρίζει η καρέκλα του Γκραντ

Τρίζει η καρέκλα του Γκραντ
Γκραντ-Άρνεσεν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun" η Τσέλσι έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για την ανεύρεση του διαδόχου του Άβραμ Γκραντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun" οι "μπλε" έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για την ανεύρεση του διαδόχου του Άβραμ Γκραντ, με τους Λονδρέζους να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το "ναι" από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ.
Με τον Ισραηλινό προπονητή να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα υπό καθεστώς πίεσης, ο Άρνεσεν θα ήθελε να δει τον Ολλανδό κόουτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο αρχισκάουτερ της αγγλικής ομάδας, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Ράικαρντ, του οποίου οι μέρες στην Μπαρτσελόνα θεωρούνται μετρημένες, καθώς αναμένεται να αποχαιρετήσει το σύλλογο της Καταλωνίας το επόμενο καλοκαίρι.

Άνθρωπος της Τσέλσι είπε στη "Sun": " Συμβαίνουν πολλά αυτό το διάστημα και η κατάσταση θυμίζει την περίοδο που ο Μουρίνιο θα έφευγε από την τεχνική ηγεσία".

"Ο Γκραντ έχει ακόμα την υποστήριξη της διοίκησης αλλά οι καλές σχέσεις του Άρνεσεν με τον Ράικαρντ του προκαλούν ανησυχία".




Μάλιστα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με δηλώσεις αύξησε την πίεση στον Γκραντ τονίζοντας ότι το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα δεν του επιτρέπει να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

"Θέλω να παίζω σε σύστημα 4-4-2. Ο Νικολά Ανελκά κι εγώ προσπαθούμε ακόμα να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου αλλά είμαι σίγουρος ότι αν αγωνιστούμε μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα για το σύλλογο".







TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ