Τρίτη θέση για Εθνική Παίδων στο Aegean Cup

Την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά Aegean Cup, που διοργάνωσε για 17η χρονιά η Π.Ο. Τουρκίας, κατέκτησε η Εθνική Κ-16 (1-0 την Ουκρανία με γκολ του Γαϊτανίδη). Το τρόπαιο πήγε στην Τουρκία.
Την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά Aegean Cup, που διοργάνωσε για 17η χρονιά η Π.Ο. Τουρκίας, κατέκτησε η Εθνική Κ-16, καθώς στον μικρό τελικό επικράτησε της Ουκρανίας με 1-0.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου, σημείωσε στο 80′ ο Γαϊτανίδης. Στον τελικό του τουρνουά, η διοργανώτρια Τουρκία επικράτησε 3-1 των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ελλάδα: Νικοπολίδης (41′ Συλλέκτης), Βαχόπουλος, Βοϊλης (70′ Γλέζος), Βουτσάς, Γαϊτανίδης (75′ Βιταλιώτης), Ζουμπουλίδης (56′ Οκάν), Κατσούκης (41′ Γαλούπης), Νεοφυτίδης, Ντινέ (56′ Μελιόπουλος), Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος (41′ Γκαργκατζαλίδης).