ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριπλό τσεκάρισμα σε Ντα Σίλβα, Φαν Ντάικ από τον Παναθηναϊκό

Τριπλό τσεκάρισμα σε Ντα Σίλβα, Φαν Ντάικ από τον Παναθηναϊκό

Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο ΓΣΖ της Κύπρου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση και να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στο Τριφύλλι.

Τριπλό τσεκάρισμα σε παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό από τους Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο που βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Κύπρο και την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ήθελαν να τσεκάρουν τους Άλεξ Ντα Σίλβα και Φαν Ντάικ που προτάθηκαν τις προηγούμενες μέρες στους πράσινους και για τους οποίους έχουν συλλέξει καλά στοιχεία.

Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος από τις εξέδρες του ΓΣΖ είδαν αγωνιζόμενους τους δυο ποδοσφαιριστές και στα 90 της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Λάρνακας όμως να γνωρίζει την ήττα με 1-0.

Ο Φαν Ντάικ στην φετινή σεζόν μετρά 27 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ απουσίασε σε τρία παιχνίδια, στα οποία η ομάδα του νίκησε μόνο στο ένα.

Τριπλό τσεκάρισμα σε Ντα Σίλβα, Φαν Ντάικ από τον Παναθηναϊκό

Ο 31χρονος Ολλανδός πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, επομένως αν ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πρώτα να τα βρει με την ομάδα της Λάρνακας.

Όσο για τον Άλεξ Ντα Σίλβα, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μένει ελεύθερος. Επίσης στο Τριφύλλι είχε προταθεί και ο Νασίρ Μάτσι ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε γιατί είναι τραυματίας.

Δεν πάει Τσεχία ο Νταμπίζας

Από εκεί και πέρα δύσκολα κάποιος εκ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει την Δευτέρα στην Τσεχία καθώς ο Νίκος Νταμπίζας το πρωί της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για τη Νιόν ενώ ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να είναι στη χώρα μας και να ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ