SUPER LEAGUE 2

Τρίκαλα - Βέροια 1-2: Βήμα ανόδου για τη "βασίλισσα του Βορρά"

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ που σημείωσαν κόντρα στα Τρίκαλα
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ που σημείωσαν κόντρα στα Τρίκαλα INTIME

Η Βέροια πέρασε και από τα Τρίκαλα, επικρατώντας με 2-1 χάρη στα γκολ των Πασά και Μούργου και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στη Super League Interwetten.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα και του πρώτου ομίλου για την 22η αγωνιστική της Super League 2, με τη Βέροια να κάνει ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Με αυτό το αποτέλεσμα η "βασίλισσα του Βορρά" διατήρησε τη διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΛ, η οποία νωρίτερα νίκησε τον Ηρακλή με 3-0.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη (ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι λόγω κορονοϊού) πέρασε από τα Τρίκαλα επικρατώντας με 2-1. Το σκορ για τους Μακεδόνες άνοιξε ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Γιάννης Πασάς στο όγδοο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 55' με τον Ελευθεριάδη, ωστόσο τέσσερα λεπτά ο Μούργος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Τρίκαλα: Περλιέσι, Νιάρος, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (89′ Γκοβίνας), Ευθυμιού (38′ λ.τ Μυλόπουλος (72′ Μανίσογλου).

Βέροια: Βελλίδης, Μουχαλής, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90′ Μπλέτσας), Μούργος (90′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82′ Κάτσε), Φοφανά (64′ Πόζογλου), Πασάς (90′ Καπνίδης).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ