SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Σπουδαίο τρίποντο για ΑΕΛ με τριάρα, ισόπαλη στην Αριδαία η Ξάνθη

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ηρακλή
Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ηρακλή EUROKINISSI

Η ΑΕΛ διέσυρε με 3-0 τον Ηρακλή και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του Α' Ομίλου, η Ξάνθη έμεινε στο 2-2 με τον Αλμωπό, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού, ενώ οι Θεσπρωτός και Αναγέννηση Καρδίτσας έφυγαν με το διπλό από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα

Η ΑΕΛ συνεχίζει τη μάχη της για την άνοδο, καθώς παραμένει σε τροχιά κορυφής στον Α' Όμιλο της Super League 2. Επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας του Ηρακλή, χάρη στα γκολ των Μαυριά, Όγκμποε και Γιάκου.

Ο Μπέρτος με μία βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μαυριά, που ήταν μόνος του στην περιοχή, κι εκείνος με μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Παλαβράκη, δίνοντας στο 15' το προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Στο 44' οι βυσσινί έχασαν τεράστια ευκαιρία να βάλουν και δεύτερο γκολ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ηρακλή, η ΑΕΛ βγήκε στην αντεπίθεση στο 44' με τον Νικολιά να διανύει το γήπεδο και να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Παλαβράκη. Όμως το σουτ του χτύπησε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και άλλαξε πορεία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Όγκμποε έγραψε το 2-0 από τη λευκή βούλα και πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάκος διαμόρφωσα το τελικό 3-0.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Κοτζαμανίδης, Θεοχάρης, Κολομπίνο, Ραμίρεζ (63' Γιάκος), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Παπαδπουλος (57' Μασούρας), Μανωλάκης, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Γιουμπιτάνα (46' Τότσκα), Τομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς.

Ισοπαλία για την Ξάνθη στην Αριδαία, ισοφάρισε στο 88' τον Θεσπρωτό η Καβάλα

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλμωπό και την Ξάνθη, καθώς το παιχνίδι έληξε 2-2. Οι Ακρίτες προηγήθηκαν με τον Αλί Μπαμπά στο 23', ενώ ο Ρουσάκης ισοφάρισε στο 39' για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Αριδαίας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Τσέλιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Στο 68' ο Τριανταφυλλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ με τον Σαραντίδη στο 22', όμως δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καβάλα, αφού ο Σταμένκοβιτς ισοφάρισε στο 88' για τους γηπεδούχους.

Νίκη για Απόλλωνα Λάρισας και διπλό για Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Πανσερραϊκός έκανε δώρο στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού χάρη στο αυτογκόλ του Ζερή στα 34' οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 1-0, με τον Μπαντιμπανγκά να χαρίζει τη νίκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας χάρη στο γκολ του στο 30'.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ