ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τριετές στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαμπουλού

Τριετές στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαμπουλού
Μαμπουλού

Το Sport24.gr έγραψε την Τετάρτη (6/7) ότι ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη γραμμή κρούσης είναι ο Κριστοφέρ Μαμπουλού. Μία μέρα μετά η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο ποδοσφαιριστής που επέλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση είναι ο Κριστοφέρ Μαμπουλού. Ο Γάλλος στράικερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Ηπείρου, προερχόμενος από τη Μπαστιά. O 26χρονος θα δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες του Europa League και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας των Ιωαννίνων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τον εικοσιεξάχρονο Γάλλο επιθετικό Christopher Maboulou". Ο παίκτης ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με φοβερούς οπαδούς.

Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας". Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το απόγευμα της Τετάρτης (6/7) το όνομα του Γάλλου στράικερ, με τον οποίο διαπραγματευόταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΣ για Μαμπουλού

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Κριστοφέρ Μαμπουλούhttp://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_77 #pasfamily #pas_giannina #pas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Official Page (@pas_gianninafc) στις

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ