ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρία νέα προβλήματα για Μίτσελ ενόψει Βέροιας

Τρία νέα προβλήματα για Μίτσελ ενόψει Βέροιας
INTIME SPORTS

Με τρεις απουσίες συν τον Πάουλο Μασάντο και τον Μιγκέλ Τόρες, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βέροια (Κυριακή 6/10, 16:00). Δείτε τους εκλεκτούς του Μίτσελ, ο οποίος ξεκουράζει τον Σιόβα και άφησε εκτός Ιμπαγάσα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (5/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη (6/10, 16:00) αναμέτρηση με την Βέροια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του αφιέρωσαν το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης στην τακτική και εν συνεχεία στο κομμάτι των στημένων φάσεων.

Πρόβλημα προέκυψε με τους Λεάντρο Σαλίνο και Γκαετάν Μπονγκ, οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις ήπιας μορφής στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά, ενώ ο Καμερουνέζος είχε μικροενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Ο "Τσόρι" Ντομίνγκες αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό από το ματς με την Άντερλεχτ και επίσης έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Πάουλο Μασάντο που έκανε ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Δημήτρης Σιόβας δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού για λόγους κόπωσης, καθώς ο 24χρονος διεθνής στόπερ χρειάζεται ανάσες. Εκτός και ο Ιμπαγάσα για αγωνιστικούς λόγους.

Με το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για το παιχνίδι με την Βέροια και είναι οι εξής: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Βάις και Γιαταμπαρέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ