ΠΑΟΚ

Τρία ερωτηματικά για Μπόλονι ενόψει ΑΕΚ

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Μπόλονι MOTIONTEAM

Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Λάσλο Μπόλονι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (29/01, 19:30).

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, σίγουρα έχει επηρεάσει τους "ασπρόμαυρους", ωστόσο ο Λάσλο Μπόλονι ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (29/01, 19:30). Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" στις τρεις μέρες που είχε μπροστά του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, προτίμησε να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους αποφορτίσει, παρά να προβεί σε δοκιμές.

Ο Μπόλονι γνωρίζει ότι η ομάδα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, ωστόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δε φαίνεται ότι θα δοκιμάσει να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Το ευχάριστο τον Λάσλο Μπόλονι είναι ότι είδε να φωνάζουν παρών οι Φωτάκης και Γεωγιάδης που τους θεωρούσε αμφίβολους, προσφέροντάς του δύο επιπλέον λύσεις. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τους δύο παίκτες. Ο μεν Φωτάκης δείχνει να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ωστόσο η αλλαγή στο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, αλλά και τα κρίσιμα ματς που έρχονται μπορεί να αναγκάσουν τον Μπόλονι να δώσει ανάσες στον Καλαματιανό μέσο, ρίχνοντας στη "μάχη" τον Βλάνταν Ίβιτς.

Η περίπτωση του Γεωργιάδη είναι πιο μπερδεμένη, καθώς ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει να αγωνιστεί πάνω από 20 μέρες και σίγουρα δεν είναι έτοιμος για ολόκληρο 90λέπτο. Η εικόνα, όμως, του Ρομπέρ που δεν άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον τεχνικό του "Δικεφάλου", ίσως τον αναγκάσει να βάλει από την αρχή τον Γεωργιάδη στο παιχνίδι.

Ο "πονοκέφαλος", όμως, ακούει στο όνομα Έτο. Ο προπονητής του "Δικεφάλου" έδειξε να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον Βραζιλιάνο και το κενό που αφήνει λόγω του τραυματισμού σίγουρα τον προβληματίζει. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και να είναι ο επικρατέστερος γι' αυτήν τη θέση, ωστόσο και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μπορεί να είναι στις επιλογές του Μπόλονι για το αρχικό σχήμα.

Στο μυαλό του Μπόλονι υπάρχουν βέβαια και οκτώ ποδοσφαιριστές που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Αυτοί είναι: Ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Μαλεζάς, Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, με τον Λίνο να αγωνίζεται στα αριστερά. Οι Γκαρσία, Λάζαρ στο χώρο του κέντρου. Ο Σαλπιγγίδης στη δεξιά μεσοεπιθετική πτέρυγα και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ