ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ασύλληπτο σκηνικό στο Πόρτο - Αρούκα: Διαιτητής πήρε πίσω πέναλτι μέσω τηλεφωνικής κλήσης στον VAR

Ασύλληπτο σκηνικό στο Πόρτο - Αρούκα: Διαιτητής πήρε πίσω πέναλτι μέσω τηλεφωνικής κλήσης στον VAR
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Το ματς στο "Ντραγκάο" μεταξύ της Πόρτο και της Αρούκα σημαδεύτηκε από πολλά εντυπωσιακά γεγονότα, με πιο θεαματικό από όλα να είναι το τηλεφώνημα του διαιτητή στο VAR το οποίο τον έκανε να πάρει πίσω πέναλτι που είχε δώσει στους δράκους.

Ο αγώνας μεταξύ της Πόρτο και της Αρούκα για την 4η αγωνιστική της Primeira Liga κράτησε καθηλωμένο το κοινό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 84' με τον Γκονσάλες και τους δράκους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 90+19' με τον Εβανίλσον έχοντας προηγουμένως χάσει πέναλτι στο 90+16' με τον Γκαλένο.


Ωστόσο η φάση που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου έλαβε χώρα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, με τον διαιτητή να δίνει αυστηρό πέναλτι στο 90' υπέρ των δράκων αλλά να μην κρατάει για πολυ την απόφασή του.

Ο VAR δεν συμφώνησε με το πέναλτι που δόθηκε και τον κάλεσε να πάει στο μόνιτορ για να εξετάσει τη φάση, όπου εκεί όμως υπήρχε τεχνικό πρόβλημα και ο άρχοντας της αναμέτρησης δεν μπορούσε να δει τη φάση.

Ως συνέπεια επιστρατεύτηκε η βοήθεια του... τηλεφώνου, με τον διαιτητή να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον VAR και τελικά να πείθεται και να αλλάζει την απόφασή του, αναιρώντας την αρχική του απόφαση να στείλει στην άσπρη βούλα την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ