CLAUSURA

"Τρελή" ανατροπή η Μπόκα Τζούνιορς

"Τρελή" ανατροπή η Μπόκα Τζούνιορς

Η Μπόκα Τζούνιορς ξεκίνησε το Final νικώντας 3-2 την Κίλμες, με ανατροπή από 0-2. Δύο γκολ ο αμυντικός, Γκιγιέρμο Μπουρντίσο, φοβερό το γκολ για το 3-2 αμέσως μετά από χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων (videos)

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε με 3-2 την Κίλμες στο "Μπομπονέρα", σε μία συναρπαστική πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Final (Clausura όπως ήταν γνωστό μέχρι πέρσι).

Η Κίλμες προηγήθηκε με 2-0 πριν το δεκάλεπτο χάρη σε τέρματα των Βιλφρέδο Ολιβέιρα και Κριστιάν Μενέντες, ενώ μείωσε στο 38' ο Βάλτερ Ερβίτι.

Η μεγάλη ανατροπή για την Μπόκα έγινε με δύο γκολ του κεντρικού της αμυντικού, Γκιγιέρμο Μπουρντίσο, στο 68' και το 81'.

Μάλιστα, στο 79' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρούσο για πέναλτι, όμως ο πορτιέρο της Μπόκα Τζούνιορς, Αγκουστίν Οριόν, απέκρουσε την εκτέλεση του Μαρτίν Καουτερούσιο.

Στην επόμενη φάση ο Μπουρντίσο σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τους Xeneizes με καταπληκτικό γυριστό σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Γκιγιέρμο Μπουρντίσο είναι αδελφός του Νικολάς Μπουρντίσο της Ρόμα και έχει και αυτός αγωνιστεί στο παρελθόν ως δανεικός στους "τζαλορόσι".

Με γκολάρα Λούκας Πράτο

Το πρωτάθλημα Final είχε ξεκινήσει την Παρασκευή, με την πρωταθλήτρια του Inicial (το παλιό Apertura), Βέλες Σάρσφιλντ, να νικάει με 1-0 στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς χάρη σε καταπληκτικό γκολ του Λούκας Πράτο με μακρινό σουτ από πλάγιο αριστερά.

*Δείτε videos από όλα ματς παρακάτω...

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Ουνιόν Σάντα Φε - Αρσενάλ Σαραντί 1-1 (7' Μπράιαν Αλεμάν / 90'+24 Νταρίο Μπενεντέτο)

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Βέλες Σάρσφιλντ 0-1 (45' Λούκας Πράτο)

Σάββατο

Ολ Μπόις - Γοδόι Κρους 1-1 (77' Όσκαρ Αουμάδα / 45' Φακούντο Καστιγιόν)

Εστουδιάντες - Τίγκρε 1-3 (9' Μάρκος Χελαμπέρτ / 28' Ρουμπέν Μπότα, 45' Αλεχάντρο Ντονάτι, 76' Γκαμπριέλ Πενιάλμπα)

Μπόκα Τζούνιορς - Κίλμες 3-2 (38' Βάλτερ Ερβίτι, 68' και 81' Γκιγιέρμο Μπουρντίσο / 5' Βιλφρέδο Ολιβέιρα, 9' Κριστιάν Μενέντες)

Σαν Μαρτίν - Σαν Λορένσο 0-0

Κυριακή

Ατλέτικο Ραφαέλα - Ράσινγκ Κλουμπ (23:00)

Ιντεπεντιέντε - Νιούελς Ολντ Μπόις

Μπελγκράνο - Ρίβερ Πλέιτ (01:15)

Δευτέρα

Λανούς - Κολόν Σάντα Φε (01:15)

Μπόκα Τζούνιορς - Κίλμες 3-2

Εστουδιάντες - Τίγκρε 1-3

Ολ Μπόις - Γοδόι Κρους 1-1

Σαν Μαρτίν - Σαν Λορένσο 0-0

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Βέλες Σάρσφιλντ 0-1

Ουνιόν Σάντα Φε - Αρσενάλ Σαραντί 1-1

TAGS CLAUSURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ