GAME NIGHT

Τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ στην Game Night: Το πανδαιμόνιο στο "Μακεδονία", η αποθέωση στον Μάνταλο και η συγκίνηση του Βούρου

Το πανδαιμόνιο στο "Μακεδονία" όταν έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ
Το πανδαιμόνιο στο "Μακεδονία" όταν έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ SPORT24

Η Game Night της Δευτέρας (8/5) ήταν παντού και κάλυψε την τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ από το πανδαιμόνιο που επικρατούσε στο "Μακεδονία", την αποθέωση στον Πέτρο Μάνταλο μέχρι και τη συγκίνηση του Γιάννη Βούρου.

Η Game Night γι' ακόμα μία φορά ήταν παντού στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και κάλυψε την τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ που επικρατούσε μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (9/5) μετά τη νίκη στο Βικελίδης και την ήττα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό.

Με απεσταλμένο στη Θεσσαλονίκη τον Μάνο Ναβροζίδη η Game Night βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" , όπου εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης αποθεώσαν την αποστολή πριν αυτή πετάξει για την Αθήνα, φωνάζοντας "να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές".

Στη συνέχεια περιμέναν να αποβιβαστούν οι παίκτες για να τους αποθεώσουν έναν έναν, με τον Πέτρο Μάνταλο να αποθεώνεται και να υπογράφει αυτόγραφα με τον κόσμο.

Τέλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, που ήταν στο αεροδρόμιο Μακεδονία μίλησε στην Game Night και τόνισε ότι ήταν μια δικαίωση για την ΑΕΚ που τράβηξε ανηφόρα.

Δείτε ολόκληρη την Game Night:

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ