GAME NIGHT

Ο Γιάννης Βούρος στη Game Night: "Η ΑΕΚ τράβηξε μεγάλη ανηφόρα, τώρα ζει μεγάλες στιγμές "

Ο Γιάννης Βούρος στη Game Night: "Η ΑΕΚ τράβηξε μεγάλη ανηφόρα, τώρα ζει μεγάλες στιγμές "
SPORT24

Ο Γιάννης Βούρος σε δηλώσεις του στη Game Night από το αεροδρόμιο Μακεδονία αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, τόνισε ότι ήταν μια δικαίωση για την ομάδα που τράβηξε ανηφόρα.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, μίλησε στη Game Night από το αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν να αποθεώσουν την αποστολή και μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι μεγάλες στιγμές για τους φίλους της και για την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα τόνισε ότι περιμένει να γίνει γιορτή και σήμερα (09/05) αλλά και τις επόμενες ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βούρος στη Game Night: Για το πώς νιώθει: "Μεγάλες στιγμές για την ΑΕΚ. Για την ομάδα, για το προπονητικό τιμ. Για τους φιλάθλους για την υπομονή τους. Για όλα αυτά που έχει τραβήξει η ομάδα, μεγάλη ανηφόρα. Μας περιμένει ατμόσφαιρα γιορτινή στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Για το τι περιμένει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μερικές ημέρες: "Δικαίωση για όλο αυτόν τον κόσμο. Ήδη έχουν μαζευτεί χιλιάδες κόσμου. Μας περιμένει. Το σίγουρο είναι ότι φτιάξαμε μια εξαιρετική ομάδα και θα μπορούσαμε να φτιάξουμε επί ίσοις όροις και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και αυτό κάναμε".

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ