ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρεις ακόμα προσθήκες και μία αποχώρηση

Τρεις ακόμα προσθήκες και μία αποχώρηση

Τρεις ακόμα προσθήκες περιμένει ο Γιάννης Αναστασίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου έτσι ώστε να κλείσει το ρόστερ. Τι συμβαίνει με Ντιαρά, Πράνιτς, Αζαγκούν. Ήρθε η μεγάλη ώρα του Μαυρία

Τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της Τρίτης με ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα, ενώ μελλοντικά (οι δυο από αυτούς) έχουν τη δυνατότητα να φέρουν και χρήματα στον σύλλογο.

Πλέον ο Γιάννης Αναστασίου έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι μεταγραφές σταμάτησαν εδώ!

Οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε τρεις ακόμα προσθήκες στο ρόστερ τους σε κέντρο και επίθεση, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μία έξτρα κίνηση (ανάλογα τα αποτελέσματα) και στην άμυνα.

Μέσα στην εβδομάδα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει το θέμα των Πράνιτς, Ντιαρά. Ο πρώτος περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από την Σπόρτινγκ για να μπει σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος ζήτησε λίγο ακόμα χρόνο για να απαντήσει.

Αισιοδοξία για Αζαγκούν

Ο Αφρικανός άσος παρακολουθείται από πολλές ομάδες (κυρίως από την Τουρκία που φαίνεται πως υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον), όμως το "τριφύλλι" μπορεί να ελπίζει.

Η ομάδα του θέλει φυσικά χρήματα για να τον αποκτήσει, όμως σύμμαχος των πράσινων είναι ο ίδιος ο παίκτης που έχει τη δυνατότητα να πιέσει έτσι ώστε να αποχωρήσει. Όλα, όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι θέμα... διαπραγματεύσεων.

Η ώρα του Μαυρία

Στην Αγγλία στέκονται γι ακόμα μία μέρα στο θέμα του Χάρη Μαυρία και της Σάντερλαντ. Ο νεαρός άσος θα αναχωρήσει για το Σάντερλαντ μέσα στις επόμενες 24 ώρες και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ