ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τρέχουν για να προλάβουν τον Άρη

Τρέχουν για να προλάβουν τον Άρη
INTIME SPORTS

Νίκος Παπαδόπουλος και Νίκος Γιαννακόπουλος προσπαθούν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας. Τι γίνεται με το χρέος της ΠΑΕ.

Ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι δίνει τη Δευτέρα ο Πανιώνιος με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δε γνωρίζει ακόμα ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας του για τον συγκεκριμένο αγώνα αφού πέραν του Γιάννη Ανέστη κανένας δεν είναι υγιής.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να νιώθει ένα σφίξιμο και έκανε θεραπεία την Πέμπτη. Ο νεαρός τερματοφύλακας τρέχει για να προλάβει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος μέρα με τη μέρα είναι και καλύτερα.

Από εκεί και πέρα, η είδηση της ημέρας αφορά τη δημοσιοποίηση του δεύτερου απολογιστικού σημειώματος, το οποίο αποκαλύπτει πως το χρέος της ΠΑΕ φτάνει τα 5.000.000€. Γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τους αριθμούς πως η νυν διοίκηση έχει κάνει ό,τι μπορεί για να εξυγιανθεί η ΠΑΕ ανεξάρτητα από το αγωνιστικό κόστος. Αυτό, άλλωστε, είχε υποσχεθεί πως θα κάνει στην πρώτη Γενική Συνέλευση.

Το μεγάλο αγκάθι παραμένει το χρέος προς το Δημόσιο, παρόλο που οι άνθρωποι του Πανιωνίου κάνουν ό,τι μπορούν κάθε μήνα προκειμένου να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους κυρίως προς την εφορία. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Πανιωνίου τα 3.000.000€ είναι άμεσα απαιτητά και αυτό σημαίνει ότι αν το συγκεκριμένο ποσό δεν καλυφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν οι "κυανέρυθροι" δε θα μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα. Επιπλέον, λόγω χρεών προς την εφορία έχουν παγώσει και κάποια προσδοκώμενα έσοδα.

Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένεται και ο διαχειριστικός έλεγχος του Κωνσταντίνου Τσακίρη προκειμένου να φανεί αν οι αριθμοί θα είναι ίδιοι. Αυτός είναι, μάλιστα, και ο λόγος για τον οποίο μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση για τις 19 Φεβρουαρίου, αφού μέχρι τις 12 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη δε θα έχουν βγει τα αποτελέσματα του ελέγχου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ