ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Τραυματίστηκε ο Εμπαπέ, χάνει δύο ματς της Γαλλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στη γάμπα και θα χάσει τα δύο προσεχή ματς της Γαλλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μην θέλει να ρισκάρει και τον παίκτη να επιστρέφει άμεσα στο Παρίσι.

Άσχημα ήταν τα νέα που έφτασαν στα αυτιά του Ντιντιέ Ντεσάμπ λίγο μετά το πρώτο ματς της Γαλλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο παράθυρο του Σεπτεμβρίου (1-1 εντός έδρας με Βοσνία), καθώς θα στερηθεί το βαρύ πυροβολικό του στην επίθεση στα δύο προσεχή παιχνίδια της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον 22χρονο στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν να τραυματίζεται στη γάμπα στο ματς με τους Βόσνιους και να εγκαταλείπει την Πέμπτη την αποστολή των παγκόσμιων πρωταθλητών, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα ματς που ακολουθούν με Ουκρανία (4/9, εκτός) και Φινλανδία (7/9, εντός).

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης δεν έδειξε πως έχει πάθει κάποια μεγάλη ζημιά, με το ιατρικό επιτελείο όμως και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μην θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο και να δίνουν άδεια στον Εμπαπέ να επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο Ντεσάμπ ανακοίνωσε μάλιστα πως δεν θα καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του Εμπαπέ λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της Γαλλίας για το Κίεβο, ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ