ΙΝΤΕΡ

Τραυματισμός για Στάνκοβιτς

Τραυματισμός για Στάνκοβιτς
στανκοβιτς ιντερ

Τραυματισμός στο ματς με Γαλλία για Στάνκοβιτς. Πρώτο θέμα το φιλικο νέων ΠΑΟ-Ίντερ για τα 100 χρόνια

Άλλος ένας πονοκέφαλος ενδέχεται να προστεθεί στο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει των επικείμενων αγώνων της Ίντερ με Κατάνια για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στον αγώνα Γαλλία-Σερβία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τραυματίστηκε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.
Ο πολύπειρος μέσος τραυματίστηκε στο μηρό σε μια σύγκρουση με τον Τιερί Ανρί και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μιας και δε μπορούσε να συνεχίσει. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ήρθε σε επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της Ίντερ και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη που επιστρέφει στην Ιταλία.

Αιώνιο φιλικό!
Οι μέρες πριν την επανεμφάνιση του Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης λιγοστεύουν και όλοι ανυπομονούν να δουν τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πολύδιαφημισμένη Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ωστόσο μία μέρα νωρίτερα (Δευτέρα 15/9), άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα του τριφυλλιού, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού θα φιλοξενήσει στο Απόστολος Νικολαΐδης την ομάδα Νέων της Ίντερ, γνωστή και ως Πριμαβέρα.

Το φιλικό θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Ίντερ και θα ξεκινήσει στις 18:15. Έτσι οι φίλοι του τριφυλλιού θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν για μια ακόμα φορά στην ιστορική έδρα των πρασίνων για να θαυμάσουν τα μελλοντικά αστέρια της ομάδας, αλλά και τους μικρούς νερατζούρι.

Η ομάδα του Βιτσέντζο Εσπόζιτο θα ταξιδέψει μαζί με την πρώτη ομάδα και την Τρίτη θα παρευρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον αγώνα ανάμεσα στους μεγάλους της Ίντερ και του Παναθηναϊκού.










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ